Losse steunzolen

Breng ons een bezoekje met uwe steunzolen
 
U draagt orthopedische zolen?
 
Helaas, in deze huidige tijden zijn meer en meer mensen gedwongen om er te dragen, en dit steeds vroeger ook!
 

 
De orthopedische zolen beantwoorden aan 4 doelstellingen:


  • ONTLASTEN van een deel van uw voeten onderworpen aan te hoge verplichtingen van steun.
  • ONDERSTEUNEN van de voet als hij de neiging heeft om in te zakken.
  • STABILISEREN van de voet als hij de neiging heeft om zich te ontwrichten.
  • ABSORBEREN van dwang die plaats vindt bij het stappen en het lopen.Er zijn twee soorten technieken voor de orthopedische zolen:
 
          * De klassieke zolen, in latexkurk op lederbasis. Ze zijn weinig hinderlijk en passen voor stadsschoenen. Het werk van de spaanplaat met de slijpsteen maakt een zeer nauwkeurige aanpassing van de elementen van ontlasting of van correctie mogelijk.
          * De zolen in thermogevormde schuim, onder vacuüm. Deze oorspronkelijke prothesen hebben verschillende voordelen: ze bieden een brede selectie van materialen, meer of minder vast of flexibel, men kan er visco elastisch materiaal om de schokken te dempen aan toevoegen, de correctie elementen kunnen doeltreffender worden, er is geen limiet aan de vormen die men wenst te geven. De levensduur is uitstekend, de zool kan op elk moment worden herwerkt. Ze is afwasbaar met water en zeep. Het nadeel is de grotere dikte, die de keuze van schoenen beperkt: er is weinig probleem met sportschoenen. Het is moeilijker met stadsschoenen en soms is het nodig beroep te  doen op orthopedische schoenen.
 

Nu dat u goed aangepaste orthopedische zolen hebt, is het probleem schoenen te vinden die u zullen toelaten er uw zolen in te passen! Want het moeten schoenen zijn in GOEDE staat, anders vermindert de doeltreffendheid van de orthopedische zolen!

En het is op dit moment dat Madam "M" u zal kunnen helpen, inderdaad, ongeveer 85% van onze modellen zijn ontworpen om uw nieuwe orthopedische zolen te verwelkomen! Al deze modellen hebben een oorspronkelijke binnenzool en deze is al half orthopedisch vanaf het begin.
Maar onze oorspronkelijke zolen zijn verwisselbaar en kunnen verwijderd worden om u toe te laten er uw orthopedische zolen in de plaats te leggen; wat vermijdt een te groot formaat van schoen te moeten nemen, zoals in de meeste winkels die schoenen verkopen!
 
Onze schoenen zijn gemaakt uit leder van uitstekende kwaliteit, aangepast voor een twaalftal verschillende breedtes van voeten, en van maat 33 tot maat 43!
 
En de persoonlijke service die wij aanbieden, die vindt u nergens meer !
 
Ongeacht het soort schoenen dat u zoekt: van de lakschoen tot de laars, via de mocassin, de molière (met veters), het botje, de sandaal, en zelfs het muiltje, wij hebben wat u nodig hebt zodat u elegant kan blijven ondanks deze nieuwe beperking : het dragen van orthopedische inlegzolen.
 
U heeft dus geen enkel excuus meer om ons geen bezoekje te brengen !
 

Onze collecties :
 
            * ZOMER, vanaf de maand maart
 
            * WINTER, vanaf de maand september